Installaties

Bij Inspec Elektrotechniek kunt u terecht voor de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe apparatuur, het aanpassen van een bestaande installatie of het onderhoud hiervan: wij doen het voor u.

Nieuwe installaties

Inspec Elektrotechniek denkt graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische installaties zo efficiënt mogelijk gebeuren! Wij installeren onder meer laadzuilen en wandladers voor elektrische voertuigen. De autolaadstations die wij leveren voldoen aan de Europese duurzaamheidsstandaard.

Aanpassen installaties

Uitbreiding nodig van uw verdeelkasten wegens aanschaf nieuwe apparatuur? Wenst u een aanpassing van uw groepenkast of de aanleg van een kookgroep? Is uw bedrading afgekeurd? Wij lossen het voor u op.

Vaak mist u precies op de juiste plaats een wandcontactdoos of een lichtpunt. In overleg kunnen wij ook daarvoor zorgen. Ook kunnen wij uw huis van alle gemakken voorzien, denk bijvoorbeeld aan automatische zonwering of airconditioning.

Onderhoud grote bedrijven

Ook is Inspec gespecialiseerd in het onderhoud van grote bedrijven. Inmiddels hebben wij veel referenties opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat de installaties in uw industriële pand, kantoor of winkel optimaal werken. Wij hanteren hierbij altijd de NEN 3140 norm.

Installaties

Contactgegevens:

Inspec Elektrotechniek
Aston Martinlaan 31
3261 NB Oud-Beijerland

Tel: 0186 – 64 00 67

Mob: 06 - 53 12 39 80
E: inspec@inspec.eu

Postadres: Postbus 1074
3260 AB Oud-Beijerland

Facebook
LinkedIn